Новинка в асортименті – біти для професіоналів!

WP_20160526_15_31_36_ProПредставляємо Вам інструмент, який використовується як суворими професіоналами, так і домашніми умільцями – біти. Спектр застосування цих маленьких помічників настільки великий, що перерахування займе занадто багато часу. Деякі з їх допомогою збирають неймовірні конструкції з металу або гіпсокартону, а інші просто підтягують просівші дверцята на кухні. Але, не залежно від професіоналізму, Ви захочете використовувати якісний і надійний інструмент.
Тому ми дуже серйозно підійшли до питання якості. Основним завданням було створити надійну і міцну біту для високих навантажень і довгого терміну служби. Також важливим критерієм була однакова геометрія робочої частини незалежно від партії.
Для вирішення цих завдань ми вибрали кращий завод-виробник в Тайвані, який має сертифікат якості виробничих процесів ISO 9001. Це дає впевненість у сталості характеристик наших біт. Для виробництва використовується інструментальна надтверда сталь S2. Завдяки цьому твердість біти становить неймовірні 58-62 HRC! При таких характеристиках іх можна використовувати в найважчих умовах. Також, для зручності, біти були намагнічені. Це дозволяє в більшості випадків утримувати шуруп на біті без використання магнітних утримувачів.
При побутовому використанні наші бити можуть прослужити десятки років.

З турботою про Вас,
Команда FORMATOR!

Share this content: